Θρίλερ με την απαγωγή 25χρονου στην Καλλιθέα ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Θρίλερ με την απαγωγή 25χρονου στην Καλλιθέα

Ένα πρωτοφανές θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν επτά απαγωγείς, (ανάμεσα τους και τον αρχηγό της συμμορίας έναν 72χρονο, οικογενειακό φίλο της οικογένειας του θύματος και πατέρα δύο εν ενεργεία αστυνομικών, οι οποίοι δεν γνώριζαν την εγκληματική του δράση), αλλά δεν έχουν εντοπίσει το θύμα τους, έναν 25χρονο, γιο οφθαλμιάτρου στην Καλλιθέα.
Οι αρχές εκφράζουν τώρα φόβους για την ζωή του θύματος της απαγωγής, καθώς δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο μήνες !
 
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ
Αρχές Αυγούστου, ο 72χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είναι φίλος με την οικογένεια του 25χρονου, έκλεισε ραντεβού μαζί του στην Καλλιθέα.
Ανυποψίαστος ο νεαρός έπεσε στην παγίδα των απογωγέων του, οι οποίοι τον άρπαξαν με την βία και τον επιβίβασαν σε ένα όχημα. Από εκείνη την στιγμή αρχίζει ο εφιάλτης για τον 25χρονο και τους συγγενείς του.
Οι απαγωγείς τηλεφώνησαν στην μητέρα του θύματος και της ζήτησαν ως λύτρα 650.000 ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον γιο της, ενώ σε αντίθετη περίπτωση όπως της είπαν δεν θα τον ξαναδεί ζωντανό. Σε ένα από πέντε τηλεφωνήματα την έβαλαν να μιλήσει με το παιδί της για να την πιέσουν ψυχολογικά.
Η οφθαλμίατρος αρχικά δεν κατήγγειλε την απαγωγή στην αστυνομία, ακολουθώντας τις οδηγίες των δραστών, οι οποίοι την απείλησαν για να μην ενημερώσει τις αρχές και άρχισε να μαζεύει χρήματα. Όταν όμως πέρασαν 10 ημέρες και χάθηκαν τα ίχνη των απαγωγέων και σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις, ανησύχησε και έτσι ειδοποίησε την ασφάλεια.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ

 
 
Χθες το πρωί οι αστυνομικοί μετά από επιχείρηση σε Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη συνέλαβαν τους επτά Έλληνες απαγωγείς μεταξύ των οποίων και τον «εγκέφαλο» της σπείρας, έναν 72χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζε ότι μέλος της οικογένειας είχε κερδίσει πρόσφατα μεγάλο χρηματικό ποσό σε τυχερό παιχνίδι και γι αυτό ζήτησαν μεγάλο χρηματικό ποσό ως λύτρα. Οι δράστες, οι οποίοι ανακρίνονται στο τμήμα ανθρωποκτονιών, αρνούνται να αποκαλύψουν που είναι ο 25χρονος, η τύχη του οποίου εξακολουθεί να αγνοείται...
 
ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας οι οποίοι είχαν βρει την άκρη του νήματος της υπόθεσης από τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων των απαγωγέων και από μαρτυρίες, πληροφορήθηκαν ότι οι δράστες ετοίμαζονταν να ληστέψουν την μητέρα του 25χρονου, αφού δεν μπορούσαν με άλλον τρόπο να πάρουν τα χρήματα.
Έτσι αποφασίστηκε να τους συλλάβουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος συνταξιούχος υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα, είχε χρέη και γι αυτό σχεδίασε την απαγωγή. Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών για το που βρίσκεται ο 25χρονος δεν δίνει απάντηση, ούτε έχει αποκαλύψει που τον κρατούσαν όμηρο. Οι επτά απαγωγείς θα οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή, ενώ σημειωτέον ακόμη η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα για την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση.