ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ



Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική Καλλιθέα και Παναιτωλικός δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο», μένοντας στο 1-1 και παράλληλα στη μέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό και οι δύο ομάδες μπήκαν... ορεξάτες στο ματς του «Ελ Πάσο». Στο 20' ο Φαρινόλα κέρδισε το πέναλτι από τον Τακίδη, με τον Ντακόλ να ευστοχεί από τα 11 βήματα για το 1-0.
Στο 30' οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως το σουτ του Κουτσοσπύρου μπλόκαρε δύσκολα ο Κατσούλης. Εννέα λεπτά αργότερα, ο Φαβάλι εκτέλεσε το φάουλ, ο Αουάρο έκανε την κεφαλιά και ο Καμαρά από κοντά έφερε το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός είχε καλύτερα πατήματα, ωστόσο η Καλλιθέα είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς, όταν το σουτ του Φαρινόλα στο 79' έδιωξε δύσκολα ο Τακίδης.
Στο 83' σημειώθηκε η τελευταία φάση του ματς, όταν ο Πασσάς έκανε το σουτ όμως η πορεία της μπάλας δεν ανησύχησε τον Κατσούλη.
Με αυτή την ισοπαλία η Καλλιθέα (10η θέση) έφτασε τους 8 βαθμούς, όσους και ο Παναιτωλικός (11η με ισοβαθμία).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Πίκολο, Σταύρου (89' Φουντουκίδης), Ρουσάκης, Καλτσάς, Ατματσίδης (76' Κατσικογιάννης), Ντα Σίλβα (52' Χριστοφιλέας), Ντακόλ, Φαρινόλα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας (46' Δάρλας), Μητρόπουλος, Φαβάλι, Σφακιανάκης, Κούσας, Καμαρά (81' Πασσάς), Κουτσοσπύρος.

Πηγή: onsports