ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

 
Με γκόλ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η Εθνική μας πέρασε νικηφόρα από την Σλοβακία και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του ομίλου της με 10 βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα δεν ήταν καλή. Υπήρχαν προβλήματα στον χώρο του κέντρου κάτι που έδωσε το δικαίωμα στους Σλοβάκους να ανεβάσουν τις γραμμές τους, ενώ η "γαλανόλευκη" υστερούσε και στο δημιουργικό κομμάτι με τον Κατσουράνη να προσπαθεί να βρει τους επιθετικούς με βαθιές μπάλιές.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σλοβακία ήταν απόλυτη κυρίαρχος. Είχε εγκατασταθεί στα καρέ του Καρνέζη και προσπαθούσε να πετύχει το γκολ. Ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε την κατάλληλη στιγμή και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Κατσουράνη πετυχαίνοντας το γκολ που έδωσε στην Εθνική μας την πολύτιμη νίκη.
Σε γενικές γραμμές η συνολική εμφάνιση της Εθνικής στο συγκεκριμένο ματς ήταν κακή, αλλά ήταν αυτή που σκόραρε και πήρε τη νίκη. Άλλωστε το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο δρόμο για την Βραζιλία και όχι το θέαμα.
Μελανό σημείο της αναμέτρησης ένας ακόμη τραυματισμός αμυντικού παίκτη. Όπως στο ματς με την Βοσνία που αποχώρησε ο Μαλεζάς, στο ματς με την Σλοβακία τραυματίστηκε ο Σιόβας και ο Σάντος αναγκάστηκε να γυρίσει στην άμυνα τον Κατσουράνη.